1. 25-02 10:00 MK ds M. Visser m.m.v. Recreation
  5. 18-03 10:00 MK pastor F. van der Louw

U bent hier: Home - Op zondag - Aangepaste diensten

Aangepaste diensten

Vanaf 1971 organiseert de Commissie Aangepaste Gezinsdiensten IJmond zes keer per jaar een oecumenische kerkdienst. Deze diensten worden gehouden voor mensen met een verstandelijke beperking, hun familie, vrienden en begeleiders. Ook belangstellenden zijn  welkom!

In het seizoen 2015-2016 is het jaarthema : “ Jezus vertelt….". De dienst zijn in verschillende kerken in de regio IJmond en beginnen om 15.00 uur. Bij de geplande activiteiten staat wanneer de eerstvolgende keer zal zijn.

Aan de collecte kunt u deelnemen door een bijdrage in natura (met fruit / bloemen) of met geld. Het fruit en/of bloemen zijn voor de zieken in de regio. Het geld wordt gebruikt voor de instandhouding van de Aangepaste Gezinsdiensten IJmond.

Na afloop van de dienst kunnen we met elkaar napraten onder het genot van een kopje koffie/ thee of een glaasje fris met wat lekkers.

Vervoersproblemen? De autovriendendienst staat paraat!
Neem hierover contact op met Riet de Vlieger, tel. 0255 - 530210.

U bent van harte welkom om ook deze diensten mee te vieren.

Commissie Aangepaste Gezinsdiensten IJmond