U bent hier: Home - Programma

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
31-12 00:00 Diensten rond en na kerst

Maandagavond de 24e is om 18:30 uur het kinderkerstfeest in de stal van kinderboerderij Dierendorp. Daarna is om 22:00 uur in de Dorpskerk de kerstnachtdienst, waarin ds Marco Visser voorgaat. In de kerstochtenddienst om 10:00 uur wordt de muziek verzorgd door het koor Recreation o.l.v. Eibert de Vries. Pastor Fred van der Louw zal voorgaan.

Op zondag 30 december is er wederom een gezamenlijke dienst met onze zustergemeente in Beverwijk, en dan in de Vredevorstkerk (in de Morgensterkerk is er dan dus geen dienst). Ds Jeannet van Doorn uit IJmuiden gaat daarin voor, om 10:00 uur. Op 31 december gaat pastor Eveline Masetti voor in de verstilde oudejaarsavonddienst om 19:30 uur in de Dorpskerk.

01-01 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren of een bijeenkomst van Bijbelverhalen met Heemskerkers, kunt u deze hier vinden:

- kerkdiensten

Bijbelverhalen met Heemskerkers