U bent hier: Home - Programma

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
24-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Op vrijdagmiddagen vanaf 14.30 uur is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 24 augustus met medewerking van Geert Hoes, panfluit. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

25-08 15:00 Feestelijk concert Morgensterkerk

23 augustus 1968 was de datum waarop Piet Dubbelman en Riet Jansen trouwden in Goes. Dat is binnenkort een halve eeuw geleden! Vijftig jaar waarop we dankbaar mogen terugkijken. De kerkelijke gemeente heeft een belangrijke rol gespeeld in ons leven.

Zaterdag 25 augustus D.V. ho pen we dit feest te vieren met familie in ‘de Morgensterkerk’ en te midden van onze Gemeente. Om 15.00 uur verzorgt Anja van der Ploeg samen met enkele solisten een feestelijk concert. Ds. Marco Visser zal de verbindende teksten verzorgen.Aansluitend is er een receptie in ‘de Vrijburcht’. Als lid van onze gemeente wordt u hiervoor van harte uitgenodigd. We hebben geen wensen voor een cadeau. Uw aanwezigheid stellen wij op prijs. Wilt u toch iets geven. Maak dan een gift over aan een organisatie van uw keuze. Zo vieren ook anderen die dag met ons mee!!

Graag tot ziens op zaterdag 25 augustus, 15.00 uur in de Morgensterkerk

Piet en Riet Dubbelman

31-08 15:30 Inloopconcert Dorpskerk

Vrijdagmiddag is de Dorpskerk aan het Nielenplein in Heemskerk voor het laatst deze zomer open. Vanaf 14.30 is de kerk open voor een moment van rust of bezichtiging. Aansluitend vindt van 15.30 tot 16.00 uur een inloopconcert plaats. Anja van der Ploeg bespeelt het orgel. Op vrijdag 31 augustus met medewerking van Marion Blonk, dwarsfluit. Toegang is gratis, een bijdrage voor de gemaakte kosten wordt na afloop op prijs gesteld.

01-09 00:00 Kerkdiensten en bijeenkomsten terugluisteren

Als u een kerkdienst terug wilt luisteren of een bijeenkomst van Bijbelverhalen met Heemskerkers, kunt u deze hier vinden:

- kerkdiensten

Bijbelverhalen met Heemskerkers

- themabijeenkomst Voltooid leven

03-10 19:00 Leerhuisavond: Met een boek vol zilverwerk

De VVP Noord-Holland, het Leerhuis Kennemerland en de commissie Kerk & Israël van de Protestantse Gemeente Heemskerk organiseren in de herfst van 2018 een serie van vier leerhuisavonden over de Heilige Schrift in Jodendom, Christendom en Islam: de Tenach, de Bijbel en de Koran. Welke waarde heeft het Boek, hoe worden de teksten geïnterpreteerd? Daarover zal het gaan, en wel n.a.v. een verhaal dat in alle tradities voorkomt, over Abraham die de opdracht krijgt zijn zoon te offeren. Deskundigen zullen hierover vertellen, waarbij zij zowel historie als actualiteit zullen belichten.

Hartelijk welkom! Noteert u vast deze woensdagavonden: 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober en 14 november. Meer informatie volgt later.