U bent hier: Home - Programma

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
11-03 19:00 Bijbelverhalen voor Heemskerkers Dorpskerk

In de serie ‘Bijbelgesprekken met Heemskerkers’ interviewt Marco Visser op 11 maart Ruud van Zon, Heemskerks kunstenaar. Dorpskerk, 19:00 - 20:00 uur, er klinkt goede muziek, toegang is gratis.

21-03 10:00 Marcus; het hele verhaal Mariakerk, Spoellaan

In februari en maart zullen we in vijf bijeenkomsten op woensdagochtend het gehele Marcusevangelie lezen en beluisteren. En wel samen met onze goede buren van de rooms-katholieke Laurentius-Mariaparochie. Op 21 en 28 februari en op 7, 14 en 21 maart is iedereen welkom in de Esplanadezaal in de Mariakerk aan de Spoellaan, steeds van 10:00 uur tot 11:15 uur. Een mooie gelegenheid om het evangelie eens helemaal te lezen én om erover in gesprek te gaan met anderen. De ochtenden worden begeleid door kapelaan Teun Warnaar en predikant Marco Visser. Aanmelden: .

15-04 19:00 Bijbelverhalen voor Heemskerkers Dorpskerk

In de serie ‘Bijbelgesprekken met Heemskerkers’ interviewt Marco Visser op 15 april Karin Koks, buurtwerker bij Welschap. Dorpskerk, 19:00 - 20:00 uur, er klinkt goede muziek, toegang is gratis.