Luister naar de diensten

Volgende dienst

29-04 10:00 Dorpskerk
ds O. Sondorp

Hartelijk welkom! Lees meer
 • 06-05 10:00 Dorpskerk Ds M. Visser
 • 10-05 10:00 Dorpskerk Hemelvaart, pastor F. van der Louw
 • 13-05 10:00 Dorpskerk Pastor F. van der Louw
Alle diensten

Voltooid leven

Met de mensen die betrokken zijn bij het bezoekwerk in de kerk hadden we een gesprek over het voltooide leven, waarover momenteel de discussie gaande is in Nederland. Wat te doen als mensen het leven als ‘af’ ervaren, of als de afhankelijkheid en de eenzaamheid te zwaar worden? Wat als een mens dusdanig klaar is met het leven, dat hij of zij het einde in eigen hand wil nemen? Op voltooidleven.nl zijn indrukwekkende berichten te...

Lees verder

Aankomend programma

Activiteiten binnen de gemeente

01-06 00:00
Bijbelgesprekken met Heemskerkers

In de serie ‘Bijbelgesprekken met Heemskerkers’ heeft Marco Visser dit jaar mensen geinterviewd die een bepaalde rol spelen in de Heemskerkse samenleving. Geluidsopnamen van deze serie gesprekken zijn hier na te luisteren op deze website: Bijbelverhalen.

Lees meer
Programma

26-04 13:45 Morgensterkerk
Bijbelkring

Bij deze Bijbelkring in de Morgensterkerk gaan we verder met de engelen in de Bijbel. Een ieder is van harte welkom. Ook van buiten de kerkelijke of dorpsgrenzen. Graag tot ziens !

Lees meer
 • Wo 02 Mei 15.30 uur Meelezen op Woensdag
Activiteiten

Wij zijn een protestantse gemeente met een open houding, gericht op de oecumene. De Bijbel is voor ons de inspiratiebron. De verhalen inspireren ons om open in de wereld te staan. Iedereen is altijd welkom, uit welke kerkelijke of onkerkelijke achtergrond dan ook, gelovig of ongelovig. In de diensten, bij de andere activiteiten en de gesprekken die wij hebben: de deur staat open.

Lees meer
Welkom! Op onze website
 • Contact

  Postadres PKN Heemskerk
  Vrijburglaan 2
  1962 VA Heemskerk
 • In en rondom de kerk

  Trouwen? Dopen? Een Uitvaart?
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief