1. 19-08 10:00 DK ds S. Zuidema (Heemskerk)
  2. 26-08 10:00 DK ds A. Hoekstra (Amsterdam)
  3. 02-09 10:00 MK ds M. Visser, Avondmaal
  4. 09-09 10:00 MK ds M. Visser en pastor F. van der Louw, Gemeentedag

U bent hier: Home - Onze kerk - Activiteiten

Activiteiten binnen de gemeente

Datum Tijd Dienst Locatie Opmerkingen Bijlage
09-09 10:00 Gemeentedag

Het is een jaarlijkse traditie om elkaar na de zomerperiode te ontmoeten op de Gemeentedag. We doen dat dit jaar ook en hopen elkaar na de kerkdienst iets beter te leren kennen. Na de dienst, die om 10 uur begint, zoeken we elkaar op aan de hand van een meegenomen jeugdfoto. We gaan dan op een leuke manier even met elkaar in gesprek in de Vrijburcht. Om 12.30 uur ronden we gezamenlijk af.

Wilt u daarom op 9 september een oude foto meenemen waar u op staat, het liefst een jeugdfoto. Deze kunt u voor aanvang van de dienst of direct na de dienst bij ons inleveren. U krijgt de foto dezelfde dag nog mee terug en er wordt niet in geknipt of mee geplakt. Als u iets lekkers wilt maken voor bij de koffie, dan horen we dat graag. Dat maakt deze dag extra feestelijk.

We hopen op een mooie Gemeentedag, u bent van harte uitgenodigd.

Mieke Lansbergen en Gilbert Rip.

18-09 10:00 Ontmoetingsochtenden Morgensterkerk

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de organisatie van de ontmoetingsochtenden voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Alle ochtenden nog steeds van 10.00 -11.30 uur in de Vrijburcht.  U kunt alvast de data noteren en hopen weer veel van u te ontmoeten.

Di 18 september - Traditioneel starten we dan samen met de PCOB.

Di 2 oktober - Tien jaar geleden was op 7 okt 2008 de start van 1e ontmoetingsochtend. We maken er een feestelijke bijeenkomst van met o.a. terugblik op 10 jaar ontmoetingsochtenden.

Di 16 oktober - Hierover is nog geen definitief akkoord.

Di. 30 oktober - Rabia Geyik en Marjanne Hoebe, zij zijn beide werkzaam in de maatschappelijke dienstverlening in Heemskerk. Ze geven een presentatie over hun functie en maken ons wegwijs in de veelheid van mogelijkheden.

Di 13 november - Ds Marco Visser is dan onze gast en zorgt weer voor een boeiend onderwerp.

Di 27 november - Deze staat vermoedelijk, net als vorig jaar, in het teken van Sinterklaas

Di 11 december - We sluiten de 1e seizoenshelft af met een adventsviering.

28-09 19:00 Tienerkamp 2018

We gaan dit jaar weer op kamp met de tieners in het weekend van 28, 29 en 30 september. Je kunt je nu online aanmelden.