1. 25-11 10:00 MK Laatste zondag kerkelijk jaar, ds M. Visser en pastor F. van der Louw m.m.v. Con Amore
  2. 02-12 10:00 MK 1e Advent, ds M. Visser m.m.v. Revival Zaandam
  3. 09-12 10:00 MK 2e Advent, ds M. Visser
  4. 16-12 10:00 MK 3e Advent, ds M. Visser
  5. 23-12 10:00 MK 1e Advent, ds A. Hoekstra (Amsterdam) - gezamenlijke dienst met Beverwijk

U bent hier: Home - Jongeren

Jeugdwerk

Wist u dat….

-        er wekelijks op woensdagavond een groot aantal kinderen van 10-12 jaar enthousiast mee doet aan de bijeenkomsten van Basics in de Dorpskerk of de Vredevorstkerk?

-        de kinderen soms wel wat luidruchtig zijn, vooral als ze Belgisch verstoppertje spelen?

-        zij in de 40-dagentijd het thema onvoorwaardelijke liefde van kerk-in-actie hebben besproken?

-        er met palmpasen weer hard gewerkt is aan de palmpaasstokken in de kindernevendienst?

-        het resultaat trots werd laten zien door een optocht in de kerk?

-        er een groep kinderen ieder jaar speciaal voor de palmpasen stokken en een paar andere feestdagen naar de kerk komt?

-        er een Whatsapp groep is voor de jeugd vanaf 12 jaar waarin ze op de hoogte worden gehouden van de activiteiten?

-        er ook zo'n groep is voor de ouders?

-        de tieners zelf koken voor Mes-op-Tafel?

-        ze dit soms thuis doen en soms in de Dorpskerk?

-        tijdens de game- of filmavond de komkommer sneller op is dan de chips?

-        voor alle activiteiten de mobieltjes worden verzameld in een pan?

-        de tieners de vocabulaire van de tienerleiding de laatste tijd enorm hebben verrijkt met woorden zoals: epic, kapot moeilijk, insane, intens, skeer, swag, fixen, dixifish, mokervet, roasted, gedished, icegolem?

-        de tieners dit keer een andere ‘nacht van je leven’ beleefden?

-        zij minder gingen lopen en fietsen, maar meer spannende spellen moesten doen?

-        er altijd een hele groep vrienden van onze tieners komt en ook weer vrienden van die vrienden?

-        we het heel leuk vinden dat zij steeds weer terugkomen om met ons de feesten te vieren en dat onze tieners ze dus zo enthousiast maken dat ze 's nachts mee op pad gaan?

-        dat eerste Paasdag de tienerleiding een groot deel van de dag in bed ligt, omdat ze tussen de Paaswake en de Paasmorgendienst de hele nacht in touw zijn geweest?

-        de tienerleiding op zoek is naar een diaconaal project, waar zij zich met de tieners vanaf september voor het komende jaar willen inzetten?

-        de tienerleiding hier ook ouderavonden voor organiseert?

-        er twintigers van onze gemeenten met elkaar naar de Passion in de Bijlmer zijn getrokken?

-        Pasen leeft bij de kinderen, de tieners en de twintigers!

Voor de tieners is er een WhatsApp-groep. Hierin worden alle activiteiten aangekondigd en de tieners uitgenodigd. Zit je nog niet in deze groep en wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan aan bij Fenna Timmer, 0611184773, door een appje te sturen.

Ook voor de ouders van de tieners is er een appgroep. Aanmelden kan op dezelfde manier.