1. 25-02 10:00 MK ds M. Visser m.m.v. Recreation
  5. 18-03 10:00 MK pastor F. van der Louw

U bent hier: Home - Op zondag - Kerk op schoot

Kerk op schoot

“Wat zou het leuk zijn als ook de allerjongste kinderen mee kunnen doen in de kerk. Dat we ze verhalen vertellen en met elkaar zingen”. Dat was de wens waaruit Kerk op Schoot is ontstaan. Iedere maand komen we met een hele kring kinderen en hun (groot)-ouders en broertjes en zusjes bij elkaar, om met elkaar een kerkdienstje op peuterniveau te houden.

De kinderen en de ouders genieten er enorm van. Eerst luiden we de klokken om te laten horen dat we er zijn. We zingen liedjes, die de kinderen inmiddels al kennen, we horen een Bijbelverhaal en we bidden met elkaar een gebed.

Het ging al eens over de schepping en over het verhaal dat Jezus de kinderen zegent. Elke maand kijken we wat het best bij de gewone viering past.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Kind op schoot is er eens per maand. De doelgroep is kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar, maar neem dat niet te nauw. We starten altijd een half uur voor de dienst en ronden na 20-25 minuten af.

Na de viering is er koffie en thee voor ouders die het leuk vinden om even na te praten, maar je kunt ook je kinderen aan de oppas toevertrouwen en zelf naar de kerkdienst gaan.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met Janneke: contact[at]kleinekoning.nl.