1. 25-11 10:00 MK Laatste zondag kerkelijk jaar, ds M. Visser en pastor F. van der Louw m.m.v. Con Amore
  2. 02-12 10:00 MK 1e Advent, ds M. Visser m.m.v. Revival Zaandam
  3. 09-12 10:00 MK 2e Advent, ds M. Visser
  4. 16-12 10:00 MK 3e Advent, ds M. Visser
  5. 23-12 10:00 MK 1e Advent, ds A. Hoekstra (Amsterdam) - gezamenlijke dienst met Beverwijk

U bent hier: Home - Jongeren - Tieners - Tienerkamp

Tienerkamp

In 2018 gaan we op kamp in het weekend van 28, 29 en 30 september.

Je kunt je nu online aanmelden.

In 2017 zijn we op kamp geweest in het weekend van 29 september tot 1 oktober.

Het kamp was heel gezellig maar ook heel rommelig. Bijna niks ging volgens plan maar dat was juist heel leuk. Het jammere was wel dat we heel erg veel regen hadden en natuurlijk op de laatste dag hadden we mooi weer. Maar dat maakte het niet minder leuk want we hebben heel erg veel leuke activiteiten gedaan, binnen en ook wel buiten.

Het kamp was heel erg geslaagd.

Marlise

foto van Gino de Graaf.

Op zaterdagochtend hebben we ons actief ingezet tijdens een spelletjesestafette.
In twee groepen streden we tegen elkaar en uiteindelijk was er een winnaar van het moment.

foto van Gino de Graaf.

Beide avonden hebben we een kampvuur gemaakt. Er werden ‘spannende’ en vooral ook sterke verhalen verteld. De tweede avond hebben we in groepjes een spooktocht gelopen over het terrein.

foto van Gino de Graaf.

In het kamphuis hadden we een grote woonkamer waar we met z’n allen aan tafel konden eten. Op zaterdagmiddag hebben de tieners zelf boodschappen gedaan en een echt diner gekookt met voor-, hoofd- en nagerecht.

foto van Marieke Molenkamp.

Zondagochtend hebben we het gehad over heilig getallen in de Bijbel. Daarna hebben we ons uitgeleefd met verf en de getallen 3, 7, 12 en 40 op ons eigen manier weergegeven.